ERENLER’DE BAYRAM SEVİNCİ

03/05/2022

BAYRAM PROGRAMLARI

Belediyemiz bayramlaşma programı bayramın birinci günü belediye hizmet binasında gerçekleşti. Başkanımız Fevzi Kılıç, akabinde sivil toplum kuruluşlarının bayramlaşma programlarına katıldı. Başkan Kılıç, devamında ilçe genelinde hane ziyaretlerinde bulundu.

BELEDİYEDE BAYRAMLAŞTILAR

Bayramın birinci gününde belediye hizmet binasında gerçekleşen bayramlaşma programında Başkan Fevzi Kılıç, AK Parti Sakarya Milletvekili Çiğdem Erdoğan Atabek’i, AK Parti Sakarya İl Başkanlığı Erenler İlçe Koordinatörlerini, AK Parti Erenler İlçe Teşkilatını, meclis üyelerini, vatandaşları ve belediye personelini misafir ederek bayramlarını tebrik etti. Başkan Kılıç, “Programımıza katılan tüm misafir ve vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

STK ZİYARETLERİ

Başkan Kılıç devamında, AK Parti Sakarya İl Başkanlığı, Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği Sakarya Şubesi, Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası, Sakarya Yerel Kültür Derneği ve Giresun Bulancaklılar Yardımlaşma, Dayanışma ve Spor Derneği’nin bayramlaşma programlarına katıldı. Başkan Kılıç, misafirperverliklerinden dolayı sivil toplum kuruluşlarının yöneticilerine teşekkür etti. 

NİCE BAYRAMLARA

Belediyede ve STK’larda gerçekleşen bayramlaşma programlarının ardından ilçe genelinde hane ziyaretleri gerçekleştiren Başkan Kılıç, “Gönül kapılarını ardına kadar açan kıymetli vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Pandemiden dolayı bayramlarımızı birbirimizden uzak geçiriyorduk. Rabbim nice bayramlarda bir araya gelmeyi nasip eylesin” dedi.

Güncel Haberler

Erenler Belediyesi Güncel Haberler

Tüm Haberler