AĞUSTOS AYI MECLİS TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ

01/08/2022

Belediyemiz Ağustos Ayı Olağan Meclis Toplantısı Belediye Başkanı Fevzi Kılıç başkanlığında gerçekleşti. Gündem dışı konuşmalar ile başlayan meclis toplantısı devamında Başkan Fevzi Kılıç’ın konuşması ile devam ederken gündem maddelerinin karara bağlanması ile tamamlandı. Başkan Kılıç, “İlçe genelinde çalışmalarımız devam ediyor. Erenler’imiz için çalışmalarımızı hız kesmeden sürdüreceğiz” dedi.

HACIOĞLU VE DİLMEN

Meclis Toplantısında devam eden çalışmaların son durumları hakkında bilgi veren Başkan Fevzi Kılıç, “Hacıoğlu Mahallemizde 27 sokağımızı kapsayan altyapı çalışmaları devam ediyor. Bu hafta ile birlikte SASKİ Dilmen Mahallemizde de 27 sokağımızı ve 3 caddemizi kapsayan alt yapı çalışmalarına başlayacak. Altyapı çalışmalarının ardından zaman kaybetmeden üstyapı çalışmalarını gerçekleştireceğiz. Hayırlı olsun” dedi.

SIRA ASFALTTA

Başkan Kılıç, “Şehit İlhan Aras Caddemizde, Nilüfer ve 1139 Nolu sokaklarımızda Büyükşehir Belediyemiz ile çalışmalarımız sürüyor. SASKİ artık son işlemlerini gerçekleştiriyor. Altyapı çalışmalarının ardından gerçekleşecek olan üstyapı çalışmaları ile estetik bir görünüm olacak” ifadelerini kullandı.

2 YENİ 112 NOKTASI

Başkan Fevzi Kılıç, “İl Sağlık Müdürlüğümüz ile gerçekleştirdiğimiz görüşmeler sonrasında Yeşiltepe ve Kozluk Mahallelerimize 112 Acil Sağlık Hizmetleri ekipleri için 2 yeni istasyon çalışması başlatmıştık. Çalışmalar tamamlandı, yer teslimi yapıldı. İnşallah kısa zaman içerisinde vatandaşlarımızın hizmetinde olacak. Hayırlı olsun” dedi.

PARKLAR YENİLENİYOR

Başkan Kılıç, “İlçemiz genelinde çocuk parklarında çalışmalar sürüyor. 2022 yılının geride kalan 7 ayında 14 yeni çocuk parkı yapıldı. Bunlardan 3 tanesi yeni yerlerine yapılırken, 11 park ise mevcut yerlerine yapıldı ve yenilenmiş oldu. Kıymetli evlatlarımızın sağlıklı şartlarda ve koşullarda zaman geçirebilmeleri için yeni parklar yapmaya ve mevcutlarını yenilemeye devam edeceğiz” dedi. Başkan Kılıç’ın konuşmalarının ardından meclis toplantısı gündem maddelerinin karara bağlanması ile tamamlandı.

Güncel Haberler

Erenler Belediyesi Güncel Haberler

Tüm Haberler