Et Balık Kurumu23 Ağustos 2013 - 17:25, Cuma

 

KOMBİNA HAKKINDA GENEL BİLGİLER

Adres

Yeni Sakarya Cad. Erenler SAKARYA

Telefon ve Faks No

(0 264) 241 20 62 /  (0 264 241 20 58)

Faaliyete Geçtiği  Yıl

1978

Toplam Alanı

93.474 m2

Kapalı Alanı

19.869 m2

Kesim Kapasitesi

Sığır Kesim Kapasitesi (Teorik)

360 Adet

Sığır Kesim Kapasitesi (Pratik)

180 Adet

Koyun Kesim Kapasitesi (Teorik)

2.600 Adet

Koyun Kesim Kapasitesi (Pratik)

1.300 Adet

Depolama Kapasitesi

Soğuk Muhafaza Kapasitesi

139 Ton

Dondurma Kapasitesi

62 Ton

Donmuş Muhafaza Kapasitesi

1.460 Ton

Hinterlant Alanı

 

Balıkesir, Bartın, Bilecik, Bolu, Bursa, Çanakkale, Düzce, Edirne, İstanbul, Karabük, Kırklareli, Kocaeil, Tekirdağ, Yalova ve Zonguldak bölgelerini kapsamakta olup bu bölgelerdeki besicilere ve tüketicilere yönelik faaliyetlerde bulunmaktadır.

Üretim Faaliyetleri

Bölgeden aldığı sığır ve koyunları keserek ürettiği etleri karkas ve kemiksiz olarak veya et ürünleri şeklinde bölgede değerlendirmektedir.

Haberin Fotoğrafları

Diğer Haberler