ERENLER’DE 2022 YILINDA DA YATIRIMLAR SÜRECEK

25/01/2022

Belediye Başkanımız Fevzi Kılıç, Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından ilçe genelinde yürütülen çalışmalar hakkında bilgi vererek, cadde ve sokaklarda yenileme çalışmalarının 2022 yılında da süreceğini ifade etti. Başkan Kılıç, “2021 yılı içerisinde 17 mahallemizde 27.000 ton asfalt, 17 mahallemizde ise 52.496 metrekare kilitli parke çalışması ve 22.500 metre bordür çalışması ilçemizi yenilemeye devam ettik. İlçemizin alt ve üst yapısını yenilemeye 2022 yılında da devam edeceğiz” dedi.

27.000 TON ASFALT

Başkan Kılıç, “Erenler caddemizde planladığımız bir yenileme çalışmamız vardı. Altyapı çalışmalarının ardından asfaltlama ile beraber büyük ölçüde mahallemizin merkezi toparlanmış oldu. Erenler mahallesinde toplam 13 ara sokak, Cumhuriyet Caddesi ve Erenler Caddesiyle toplamda 7.897 ton asfalt attık. Erenler caddesinde ayrıca kaldırımlarımızı da toplamda 1419 m² baskı beton çalışmasıyla yeniledik. Eski haline oranla gayet ferah ve düzenli bir cadde haline geldi. Tabakhane mahallemizde ise 8 adet sokağımıza 3017 ton asfalt atarak, sokak araları dahil altyapıyla birlikte mahallemizi yenilemiş olduk. Ayrıca 15 kırsal mahallemizde toplam 15281 ton asfalt attık. Yer yer yama çalışmalarıyla da korunabilecek asfalt alanlarını koruduk. Böylelikle 17 mahallemizde başlattığımız yenileme çalışmalarımızı 2022 de hız kazandırarak diğer mahallelerimizde de devam ettireceğiz.” dedi. 

40.000 m² PARKE ÇALIŞMASI TAMAMLANDI

Başkan Kılıç açıklamalarına şöyle devam etti; “40.158 m² parke döşemesi yaparak belli başlı ara sokaklar dahil yenileme çalışmalarımızı tamamladık. Tarla yollarımızda ise 100 km’nin üzerinde bir çalışma mevcut. Özellikle tarımla uğraşan vatandaşlarımızın bu yöndeki isteklerini karşılamak için yoğun çalışıyoruz. Bu yıl da kırsal alanda kalan 25 mahallemizde yenileme çalışmalarımıza devam edeceğiz.” dedi

8 PARK İNŞA ETTİK

Park ve Bahçeler çalışmalarına da değinen Başkan Kılıç; “Asfalt atağı yaptığımız 2021 yılında parklarımıza da yenileme çalışmaları yaptık. Çocuklarımız hepimizin için çok önemli bu sebeple yeni konsept parklarımızı geliştirdik. 5 mahallemizde toplamda 8 adet yeni konsept park inşa ettik. 2022 yılında da 22 adet park yaparak yenileme çalışmalarımıza devam edeceğiz. Park alanlarımızda kırsal alan mahallelerimizde eskiyen parklarımız mevcuttu bunları da yenileyerek daha güvenli hale getiriyoruz.” dedi.

ERENLER’DE HİZMET DEVAM EDİYOR

Açıklamalarına Erenlerdeki genel hizmetleri değerlendirerek devam eden Başkan Kılıç, “Göreve geldiğimiz günden bu yana birçok alanda çalışmalar yaptık. Fen İşleri Müdürlüğümüz, Temizlik İşleri Müdürlüğümüz, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüz ve diğer müdürlüklerimiz başta olmak üzere, her alanda faaliyetlerimizi devam ettiriyoruz. Belediye olarak 33 mahallemizin 33’ü de bizim için çok önemli. Her mahallenin ihtiyaçlarını ayrıca kendine has özelliklerine göre analiz ederek çalışmalarımıza çok yönlü devam ediyoruz.” dedi.

Güncel Haberler

Erenler Belediyesi Güncel Haberler

Tüm Haberler