Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü

FEVZİ KILIÇ’TAN 3 ARALIK DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜ ZİYARETLERİ 12/30/2021 00:00:00 Haber

FEVZİ KILIÇ’TAN 3 ARALIK DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜ ZİYARETLERİ

3 Aralık Dünya Engelliler Günü sebebiyle, Erenler Belediye Başkanı Fevzi Kılıç ve Başkan Yardımcısı Rahmi Şengül bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Engellileri sadece bir gün değil her zaman kalpte ve akılda tuttuklarını belirten Başkan Kılıç ; ‘Engellilerin önündeki en büyük engel, onları yok sayarak hareket eden zihniyettir. Bu sebeple, yaptığımız her projede ve günlük çalışma programlarımızda engelli vatandaşlarımızın önünde bulunan engelleri kaldırmak için en ince detayları düşünüyoruz.’ dedi.

ERENLER’DE EMEK, EKONOMİYE; ÜRETİM, KAZANCA DÖNÜŞECEK 02/09/2022 00:00:00 Haber

ERENLER’DE EMEK, EKONOMİYE; ÜRETİM, KAZANCA DÖNÜŞECEK

Belediyemiz ve firmalar ile gerçekleşen çalışmayla 110 kadın evde iş sahibi oldu. Evde iş imkanı sağlanan kadınlar ile bir araya gelen Erenler Belediye Başkanı Fevzi Kılıç, “Biliyoruz ki sizlerin dokunduğu her iş kıymetleniyor ve bereketleniyor. İnşallah firmaların ve sizlerin iş birliği ile emek, ekonomiye; üretim, kazanca dönüşecek” dedi.

‘ÖĞRENCİLERİMİZ İÇİN ADIMLARIMIZ DEVAM EDECEK’ 02/22/2022 00:00:00 Haber

‘ÖĞRENCİLERİMİZ İÇİN ADIMLARIMIZ DEVAM EDECEK’

‘Okul Sporlarını Güçlendirme Projesi’ kapsamında okullar için alınan spor malzemelerinin teslim töreninde konuşan Belediye Başkanımız Fevzi Kılıç, “Öğrencilerimize yönelik; eğitim, spor ve kültürel alanlarda yeni adımlar atmaya, kendilerini geliştirmeleri için elimizden gelen tüm imkanları sunmaya devam edeceğiz” dedi.

107. YILDA DESTANIN YAZILDIĞI TOPRAKLARI GEZDİLER 03/21/2022 00:00:00 Haber

107. YILDA DESTANIN YAZILDIĞI TOPRAKLARI GEZDİLER

Belediyemiz tarafından düzenlenen sosyal medya etkinliği sonucunda belirlenen katılımcıların ve Erenler İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile düzenlenen Canlı Performans Resim Yarışması’nda dereceye giren öğrencilerin katıldığı Çanakkale gezisi ile vatandaşlar rehberler eşliğinde tarihi Gelibolu Yarımadası'nı ziyaret etti.

ERENLER’DE RAMAZAN TAKVİMİ DOLU DOLU 03/28/2022 00:00:00 Haber

ERENLER’DE RAMAZAN TAKVİMİ DOLU DOLU

Belediyesimiz Ramazan Ayı Kültür ve Sanat Etkinlikleri takvimi açıklandı. Başkanımız Fevzi Kılıç, gerçekleşecek etkinlikler ile Hayati İnanç, Ömer Tuğrul İnançer ve Necip Karakaya’nın Erenler’de vatandaşlar ile buluşacağını açıklarken, mahallelerde de çocuk etkinliklerinin gerçekleşeceğini ifade etti. Başkan Kılıç, tüm vatandaşları etkinliklere davet ettiğini belirtti.

ERENLER’DE BU RAMAZAN ÇOK FARKLI 04/04/2022 00:00:00 Haber

ERENLER’DE BU RAMAZAN ÇOK FARKLI

Belediyemiz Kültür, Sanat ve Çocuk Şenlikleri programı hafta sonu vatandaşların yoğun ilgisiyle gerçekleşen iki çocuk şenliği ile başladı.

ERENLER’DE ÇOCUKLAR BU TİYATRODA BULUŞACAK 04/19/2022 00:00:00 Haber

ERENLER’DE ÇOCUKLAR BU TİYATRODA BULUŞACAK

Belediyemiz Kültür ve Sanat Etkinlikleri 21 Nisan Perşembe günü Erenler Belediyesi Kültür Merkezinde sahne alacak olan ‘Dört Kafadar Müzikali’ tiyatro oyunu ile devam edecek.

SÖZÜN ÜSTADI, HAYATİ İNANÇ ERENLER’E GELİYOR 04/25/2022 00:00:00 Haber

SÖZÜN ÜSTADI, HAYATİ İNANÇ ERENLER’E GELİYOR

Ramazan Ayı Kültür ve Sanat Etkinliklerimiz kapsamında, muhabbetleriyle gönüllerde taht kuran Yazar Hayati İnanç, 28 Nisan Perşembe günü saat 21:00’de Erenler Belediyesi Bahçesinde kültür sanat dostlarıyla buluşacak.

SÖZÜN ÜSTADI, HAYATİ İNANÇ ERENLERDEYDİ 04/29/2022 00:00:00 Haber

SÖZÜN ÜSTADI, HAYATİ İNANÇ ERENLERDEYDİ

Belediyemiz Ramazan Ayı Kültür ve Sanat Etkinlikleri, muhabbetleriyle gönüllerde taht kuran Yazar Hayati İnanç’ın ‘Sözün Güzeli Güzellerin Sözü’ konulu konferansı ile tamamlandı. Programa vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

BAŞKANIMIZ FEVZİ KILIÇ’TAN ANNELER GÜNÜ ZİYARETLERİ 05/09/2022 00:00:00 Haber

BAŞKANIMIZ FEVZİ KILIÇ’TAN ANNELER GÜNÜ ZİYARETLERİ

Şehit ailesi ve hane ziyaretleri gerçekleştiren Belediye Başkanımız Fevzi Kılıç, “Şefkatin, merhametin ve fedakarlığın sembolü, her koşulda seven, koruyan, kollayan ve evlatlarına kol kanat geren annelerimizin Anneler Günü’nü en içten dileklerim ile tebrik ediyor ve kutluyorum” dedi.

BELEDİYEMİZDEN AŞURE İKRAMI 08/17/2022 00:00:00 Haber

BELEDİYEMİZDEN AŞURE İKRAMI

Belediyemizin Muharrem Ayı vesilesi ile her yıl gerçekleştirdiği aşure ikramına bu yıl Çarşamba Pazarında devam etti.

ERENLER’DE DEPREM BÖLGESİ İÇİN MALZEME TEMİNİ DEVAM EDİYOR 02/07/2023 00:00:00 Haber

ERENLER’DE DEPREM BÖLGESİ İÇİN MALZEME TEMİNİ DEVAM EDİYOR

Erenler Kaymakamlığımız ve Belediyesi tarafından başlatılan çalışma ile ilçe genelinde toplanan yardımlar deprem bölgesine gitmek üzere yola çıkarılıyor.

ERENLER’DE HAYAT BOYU ÖĞRENME HAFTASI ETKİNLERİ GENİŞ BİR KATILIM İLE BAŞLADI 06/07/2023 00:00:00 Haber

ERENLER’DE HAYAT BOYU ÖĞRENME HAFTASI ETKİNLERİ GENİŞ BİR KATILIM İLE BAŞLADI

Erenler Halk Eğitim Merkezi tarafından düzenlenen Hayat Boyu Öğrenme Haftası Etkinliklerinin açılış programında konuşan Belediye Başkanımız Fevzi Kılıç, “İlçemizdeki tüm eğitim kurumlarımıza desteğimizi sürdürmeye, birlik ve beraberlik içerisinde çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

ERENLER’DE AŞURE İKRAMI 08/02/2023 00:00:00 Haber

ERENLER’DE AŞURE İKRAMI

Belediyemiz tarafından Çarşamba Pazarında vatandaşlara aşure ikramında bulunuldu. Başkan Rahmi Şengül, “Aşure birlik, beraberlik, berekettir. Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim eylesin inşallah” dedi.

BAŞKAN RAHMİ ŞENGÜL’DEN ANLAMLI ZİYARETLER 12/04/2023 00:00:00 Haber

BAŞKAN RAHMİ ŞENGÜL’DEN ANLAMLI ZİYARETLER

Belediye Başkanımız Rahmi Şengül, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında çeşitli programlara katıldı.

Mehmet SEHIT - Özgeçmis
Ad Soyad Mehmet Sehit