“SİZLERİN HAYALLERİ GELECEĞİMİZE IŞIK TUTUYOR”

09/03/2022

Belediye Başkanımız Fevzi Kılıç, ‘Okuyorum, Ülkemi Geziyorum’ sloganı ile ‘81 il 81 kitap’ projesinde başarılı olan Erenler İlkokulu öğrencileri ile bir araya geldi. Gerçekleşen programa Erenler Kaymakamı Günhan Yazar ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ayhan Ersoy da katıldı.

ÖNEMLİ BİR ALIŞKANLIK

Programda konuşan Kaymakam Günhan Yazar, “Sevgili öğrenciler, kıymetli evlatlarımız; kitap okuma kültürü şuan ki yaşlarınızda kazanılan ve hangi yaşa gelinirse gelinsin insanın kendini geliştirmesine devam edebilmesi için kesinlikle bırakmaması gereken bir alışkanlıktır. Sizlerin bu yaşta kitaba sarılması geleceğimiz ve sizler için mutluluk verici. Her birinizi, öğretmenlerinizi ve ailelerini tebrik ediyorum” dedi.

TEBRİK ETTİ

Belediye Başkanı Fevzi Kılıç, “Okuyorum, Ülkemi Geziyorum sloganı ile 81 İl 81 Kitap projesinde başarılı olan siz kıymetli öğrencilerimizi ve sizlere kitap okuma sevgisini kazandıran değerli öğretmenlerimizi tebrik ediyorum. Sizlerin hayalleri ve fikirleri ülkemizin yarınlarına ışık tutuyor. Her birinize derslerinizde üstün başarılar diliyorum” dedi. Program konuşmaların ardından öğrencilerle soru-cevap ve sohbet ile son buldu.

Güncel Haberler

Erenler Belediyesi Güncel Haberler

Tüm Haberler