107. YILDA DESTANIN YAZILDIĞI TOPRAKLARI GEZDİLER

21/03/2022

‘O RUHU YERİNDE YAŞADILAR’

Belediyemiz tarafından sosyal medya etkinliği sonucunda belirlenen katılımcılar ve Erenler İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile düzenlenen Canlı Performans Resim Yarışması’nda dereceye giren öğrenciler  rehberler eşliğinde Çanakkale’de tarihi Gelibolu Yarımadası'nı ziyaret etti. Gerçekleşen programı değerlendiren Belediye Başkanımız Fevzi Kılıç, “Erenler’li vatandaşlarımız ve Sakarya’mızın dört bir yanından kıymetli hemşehrilerimiz Çanakkale Destanı’nın 107. Yılında tarihi Gelibolu Yarımadasını ziyaret ederek, Çanakkale ruhunu yerinde yaşadılar” dedi.

‘MUTLULUK DUYDUK’

Başkan Kılıç, “Anlamı bizler için yüksek olan bu haftada vatandaşlarımızı milli değerlerimizle buluşturmanın mutluluğunu yaşadık. Sosyal medya etkinliğimize katılan tüm hemşehrilerimize ve resim yarışmasına katılan evlatlarımıza teşekkür ediyorum. Vatandaşlarımızla bir arada olacağımız programlar düzenlemeye devam edeceğiz” dedi. 

 

ŞEHİTLERİMİZE MİNNETTARIZ

Vatanın bölünmez bütünlüğünün bekçisi olmaya devam edeceklerini de sözlerine ekleyen Başkan Fevzi Kılıç, “Bu toprakları bizlere vatan kılan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Şehitlerimize minnettarız. Ecdadımızdan devraldığımız bayrağı, değerlerimizi yaşatarak gelecek nesillere emanet edeceğiz” dedi. 

Güncel Haberler

Erenler Belediyesi Güncel Haberler

Tüm Haberler