ERENLER’DE İŞÇİ MEMNUN

24/03/2022

Belediyemiz ve Hizmet-İş Sendikası arasında devam eden müzakerelerin anlaşma ile sonuçlanması üzerine Belediyemize bağlı Er-Yap İnşaat, Yatırım ve Pazarlama AŞ’de imzalar atıldı. Belediyemiz ile Hizmet-İş Sendikası arasında varılan anlaşma doğrultusunda, belediye işçilerinin 24 ay süreyle geçerli olacak sosyal ödemeleri ile çalışma koşullarını belirleyen toplu iş sözleşmesi (TİS), Başkan Fevzi Kılıç ve Hizmet-İş Sendikası Sakarya Şube Başkanı Mehmet Mesut Gökdemir tarafından imzalandı.

‘HAYIRLI OLSUN’

Gerçekleşen imza programında konuşan Hizmet-İş Sendikası Sakarya Şube Başkanı Mesut Gökdemir, “Gerçekleşen görüşmeler tam anlamıyla müzakere kültürü yaşanarak gerçekleşti. Belediye Başkanımız Sayın Fevzi Kılıç başta olmak üzere Şirket Müdürü Muharrem İşler ve görüşmeye katılan belediye yöneticilerimize teşekkür ediyorum. Hayırlı olsun” dedi. 

'TATMİN EDİCİ ANLAŞMA OLDU'

Başkan Fevzi Kılıç, gerçekleşen anlaşmanın hayırlı olmasını dileyerek, “Öncelikle Sayın Mesut Gökdemir ve sendika yöneticilerinin mesai arkadaşlarımızın haklarını korumaları doğrultusunda vermiş oldukları mücadeleye şahit oldum. Günümüz şartları doğrultusunda tatmin edici bir anlaşma oldu. Gerek saatlik ücretler gerek sosyal haklar gerek yemek yardımları gibi konuların tümünü ele aldığımızda tüm imkanlarımızı sonuna kadar zorladık ve tamamen işçimizin lehine olan bir anlaşmaya vardık. Bu kapsamda en düşük işçi ücretlerinde yüzde 60 gibi yüksek bir oranda artış sağladık” dedi. 

‘HIZ KESMEDEN DEVAM’

Başkan Kılıç, “İş sözleşmesini gönül rahatlığıyla imzaladık. Sendika temsilcilerimiz gibi bizimde amacımız mesai arkadaşlarımızın en iyi koşullarda çalışmalarıydı. Bunu başardığımıza inanıyorum. İşçi kardeşlerimle omuz omuza hizmet etmekten onur ve gurur duyuyorum. İnşallah bundan sonraki süreçte de hep birlikte daha da güçlü bir şekilde çalışmalarımızı sürdürecek, milletimize hız kesmeden hizmet etmeye devam edeceğiz. Gerçekleşen zammın mesai arkadaşlarım için hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.   

Güncel Haberler

Erenler Belediyesi Güncel Haberler

Tüm Haberler