“ERENLER’İMİZE HİZMET ETMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

19/04/2022

Belediye Başkanımız Fevzi Kılıç, ilçedeki kurum müdürleri ve muhtarlar ile iftar programında bir araya geldi. Düzenlenen programa Erenler Kaymakamı Günhan Yazar, Erenler Belediyesi Başkan Yardımcıları Rahmi Şengül ve Serkan Cerrahoğlu, AK Parti Erenler İlçe Başkanı Erdal Köse, ilçedeki kurum müdürleri ve muhtarlar katıldı. Program oruçların açılmasının ardından vatandaşların muhtarlara iletilen talep ve önerilerin görüşülmesi ile tamamlandı.

İSTİŞARE KÜLTÜRÜ

İftar öncesinde selamlama konuşmasında Belediye Başkanımız Fevzi Kılıç; göreve geldikleri günden buyana istişare kültüründen uzaklaşmadan ilçe genelinde çalışmalarını sürdürdüklerini ifade ederek, “Kıymetli müdürlerimiz, değerli muhtarlarımız, mübarek Ramazan ayında sizlerle iftar sofrasında bir araya gelmekten duyduğum mutluluğu ifade etmek istiyorum. Rabbim bizleri nice iftar sofralarında bir araya gelmeyi nasip eylesin” dedi. 

HİZMETE DEVAM

Başkan Kılıç, “33 mahallemizin her bir sokağına hizmet götürebilmek ve ilçemize değer katabilmek için tüm gücümüz ve gayretimiz ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Geride kalan süreçte gerçekleştirmiş olduğumuz çalışmalarımıza yenilerini ekleyerek Erenler’imize hizmet etmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.   

Güncel Haberler

Erenler Belediyesi Güncel Haberler

Tüm Haberler