BAŞKAN FEVZİ KILIÇ BELÇİKALI ÖĞRENCİLERİ AĞIRLADI

25/04/2022

Belediye Başkanımız Fevzi Kılıç, ülkelerinde Sosyal Hizmetler Bölümünde eğitim gören Belçikalı öğrenci topluluğunu ve öğretmenlerini ağırladı. Borsa İstanbul Sakarya Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesi koordinatörlüğünde gerçekleştirilen proje kapsamında staj eğitimlerini şehrimizde gören öğrencilere Başkan Fevzi Kılıç, sosyal alanda yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

STAJ EĞİTİMİ

Ziyarette konuşan Borsa İstanbul Sakarya Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesi Müdürü Sedat Abuç, “Borsa İstanbul Sakarya Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesi olarak Belçika’dan ülkemize staj eğitimlerini tamamlamak için gelen Sosyal Hizmetler öğrencilerini şehrimizde en güzel şekilde misafir edebilmek için çalışıyoruz. Bu kapsamda sosyal çalışmalar hakkında öğrencilere vermiş olduğunuz bilgiler ve saha çalışmalarına katılmaları konusundaki desteğinizden dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

 TEŞEKKÜR ETTİ

Ziyarette öğrencilere eşlik eden okul yetkilisi Gunnar Vergauwen, “İlgi ve alakalarından dolayı Erenler Belediye Başkanı Sayın Fevzi Kılıç’a teşekkür ediyorum. Proje kapsamında okulumuzun Sosyal Hizmetler Bölümü öğrencileri ile Sakarya şehrine gelerek sosyal alanda gerçekleşen çalışmaları incelemek ve öğrencilerimizin staj eğitimlerini tamamlamasını istedik. Sakarya’da kalacağımız süre zarfında öğrencilerimiz çalışmaları inceleyecek, not alacak ve ülkemize döndükten sonra aktaracaktır” ifadelerini kullandı.

YERİNDE GÖRECEKLER

Ziyarette sosyal alanda gerçekleşen çalışmalar hakkında öğrencilere bilgi veren Belediye Başkanımız Fevzi Kılıç, “Öncelikle kıymetli öğrencilerimize ve öğretmenlerimize ülkemize ve şehrimize gerçekleştirdikleri nazik ziyaretten dolayı teşekkür ediyorum. Öğrencilerimiz şehrimizde kaldığı günlerde Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ekiplerimiz ile saha çalışmalarına eşlik ederek, çalışmaları yerinde görme fırsatı elde edecek” dedi.     

Güncel Haberler

Erenler Belediyesi Güncel Haberler

Tüm Haberler