ERENLER’DE ZABITA TEŞKİLATININ 196. YIL DÖNÜMÜ KUTLANDI

06/09/2022

Belediye Başkan Yardımcılarımız Rahmi Şengül ve Serkan Cerrahoğlu, Zabıta Teşkilatı’nın 196. Kuruluş Yıl Dönümü Haftası etkinlikleri kapsamında Zabıta personeli ile bir araya geldi. Programda konuşan Başkan Yardımcısımız Rahmi Şengül, “Zabıta Teşkilatımız, sizler belediyemizin temsil ve gülen yüzüsünüz. Birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

KUTLU OLSUN

Başkan Yardımcımız Rahmi Şengül, “Vatandaşımızın huzuru ve belediyemizin yetki alanına tabi olan kamu düzeninin korunabilmesi amacıyla, can ve başla çalışan, gerek esnafımızla gerek ilçemizin en ücra noktasındaki vatandaşlarımız ile belediyemiz arasında köprü vazifesi gören Zabıta Teşkilatımızın 196. Kuruluş Yıl Dönümü Haftasını kutluyorum” dedi.

DEĞERLENDİME TOPLANTISI

Program Başkan Yardımcımız Rahmi Şengül’ün konuşmalarının ardından Zabıta Müdürlüğünün çalışmaları hakkında gerçekleşen istişare ve değerlendirme toplantısı ile devam etti. Zabıta Müdürümüz İsmail İşçi, düzenlenen programdan dolayı Başkan Yardımcılarına teşekkür etti.