ERENLER’DE SOKAKLAR ASFALT İLE YENİLENİYOR

02/11/2022

Erenler’imizde altyapısı tamamlanan sokaklarda asfalt çalışmaları devam ediyor. Yeşiltepe Mahallesinde altyapısı tamamlanan 6 sokakta asfalt çalışmaları tamamlanırken, ekipler Erenler Merkez Mahallesinde 9 sokakta asfalt çalışmalarına devam ediyor. Aynı zamanda Dilmen ve Hacıoğlu Mahallelerinde de başlatılan altyapı çalışmaları da devam ediyor.

6 SOKAK ASFALTLANDI

Çalışmalar hakkında bilgi veren Belediye Başkanımız Fevzi Kılıç, “İlçemizin cadde ve sokaklarını Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte alt ve üstyapısıyla yeniliyoruz. Geçtiğimiz hafta Yeşiltepe Mahallemizde 8044, 8046, 8075, 8077, 8050 ve 8079 no’lu sokaklarımız baştan sona asfalt ile yenilendi. Ekiplerimiz sokaklarımızda tretuvar çalışmalarına devam ediyor. Hayırlı olsun” dedi. 

9 SOKAK YENİLENİYOR

Başkanımız Fevzi Kılıç, “Ekipler bu hafta ise Erenler Merkez Mahallemizde 9 sokakta asfalt çalışmalarını sürdürüyor. 1111, 1151, 1176, 1184, 1194, 1169, 1139, Nilüfer ve Menekşe sokaklarımız bu hafta gerçekleşecek çalışmalar ile baştan sona yenilenecek. Yenilenen sokaklarımızın vatandaşlarımız için hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

HIZ KESMEDEN DEVAM

Başkanımız Fevzi Kılıç, “İlçemiz genelinde çalışmalarımız hummalı bir şekilde devam ediyor. Görev süremiz boyunca geride kalan süreçte ilçemizde alt ve üstyapı, doğalgaz, kültür ve sanat çalışmaları başta olmak üzere birçok çalışmayı hayata geçirdik. Şuanda baktığınızda Erenler’imizin her bir köşesinde bir ekip var, bir çalışma var. Daha güzel, daha yaşanabilir Erenler için hız kesmeden çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

Güncel Haberler

Erenler Belediyesi Güncel Haberler

Tüm Haberler