KASIM AYI MECLİSİMİZ GERÇEKLEŞTİ

07/11/2022

Belediyemiz Kasım Ayı Olağan Meclis Toplantısı Belediye Başkanımız Fevzi Kılıç başkanlığında gerçekleşti. Gündem dışı konuşmalar ile başlayan meclis toplantısı Belediye Başkanımız Fevzi Kılıç’ın konuşması ile devam etti. Başkan Kılıç konuşmasında ilçe genelinde devam eden çalışmalar hakkında bilgi verirken, meclis toplantısı devamında 2 gündem maddesinin karara bağlanması ile tamamlandı.

HIZ KESMEDEN DEVAM

Gündem dışı konuşmaların ardından konuşan Başkanımız Fevzi Kılıç, “Öncelikle Kasım Ayı Olağan Meclis Toplantımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum. İlçemiz genelinde çalışmalarımız hummalı bir şekilde devam ediyor. Göreve geldiğimiz günden itibaren ilçemizi alt ve üstyapısıyla yenilemeye devam ediyoruz” dedi

ŞEHİT İLHAN ARAS YENİLENDİ

Başkan Kılıç, “Büyükşehir Belediyemizin ve ekiplerimizin çalışması ile gerçekleşen çalışmalar sonucunda Şehit İlhan Aras Caddemiz alt ve üstyapısıyla baştan sona yenilendi. Tek gidiş ve geliş olan Nilüfer ve 1139 no’lu caddelerimiz de duble yol haline gelerek vatandaşlarımızın hizmetine başladı. Altyapısıyla, yol genişletme çalışmalarıyla, asfaltıyla baştan sona yenilenen üç caddemiz vatandaşlarımız için hayırlı olsun” dedi.

YEŞİLTEPE VE ERENLER’DE 15 SOKAK YENİLENİYOR

Başkan Kılıç, “Geçtiğimiz hafta Yeşiltepe Mahallemizde 8044, 8046, 8075, 8077, 8050 ve 8079 no’lu sokaklarımız baştan sona asfalt ile yenilendi. Ekiplerimiz sokaklarımızda tretuvar çalışmalarına devam ediyor. Bu hafta ise ekiplerimiz Erenler Mahallemizde 9 sokakta asfalt çalışmalarını sürdürüyor. 1111, 1151, 1176, 1184, 1194, 1169, 1139, Nilüfer ve Menekşe sokaklarımız asfalt ile yenileniyor. Mahallelerimiz için hayırlı olsun” dedi.

HACIOĞLU’NDA 27 SOKAK YENİLENİYOR

Hacıoğlu Mahallesinde de çalışmaların sürdüğünü ifade eden Başkan Fevzi Kılıç, “Hacıoğlu Mahallemizde 27 sokağımızda altyapı çalışmaları tamamlanmak üzere, inşallah akabinde asfalt ile sokaklarımız yenilenmiş olacak. Cumhuriyet Caddemizde ise altyapı çalışmaları tamamlandı, SEDAŞ elektrik hatlarını yerin altına alıyor. SEDAŞ’ın çalışmalarının ardından Cumhuriyet Caddemiz asfalt ve tretuvar ile baştan sona yenilenecek” ifadelerini kullandı.

DİLMEN’DE 3 CADDE 27 SOKAK

Başkan Fevzi Kılıç, “Dilmen Mahallemizde de çalışmalarımız sürüyor. 27 sokağımızı ve 3 caddemizi kapsayan çalışma başlatmıştık, hızlı bir şekilde devam ediyor. SASKİ’nin altyapı, SEDAŞ’ında kendi çalışmalarını tamamlamasının ardından Zübeyde Hanım, Akşemsettin ve Mimar Sinan Caddelerimizi ve 27 sokağımızı asfalt ile baştan sona yenileyeceğiz” dedi. Başkan Fevzi Kılıç’ın konuşmasının ardından meclis toplantısı 2 gündem maddesinin karara bağlanması ile tamamlandı.

Güncel Haberler

Erenler Belediyesi Güncel Haberler

Tüm Haberler