KAMIŞLI MAHALLEMİZİN YOLLARI ASFALT İLE YENİLENDİ

17/11/2022

Belediyemiz ilçe genelinde çalışmalarına devam ediyor. Alt ve üstyapısıyla yenilenen Kamışlı Mahallesinde gerçekleşen çalışma hakkında bilgi veren Belediye Başkanımız Fevzi Kılıç, “Kamışlı Mahallemiz önce doğalgaz ile buluştu, akabinde altyapısı yenilendi. Şimdide mahallemizin yolları asfalt ile baştan sona yeni yüzüne kavuştu” dedi.

HAYIRLI OLSUN

Başkanımız Fevzi Kılıç, “İlçemiz genelinde çalışmalarımız devam ediyor. Kamışlı Mahallemizde doğalgaz yoktu ve vatandaşlarımızın talebi vardı. AGDAŞ ile görüşmelerimiz sonucunda mahallemize doğalgaz geldi. Devamında altyapı sorunu vardı, SASKİ altyapı çalışmalarını hızlı bir şekilde gerçekleştirdi. Son olarak bizde asfalt çalışmamız ile mahallemizin yollarını baştan sona yeniledik. Kamışlı Mahallemiz için hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.