BELEDİYE BAŞKANLIĞI GÖREVİNE RAHMİ ŞENGÜL SEÇİLDİ

30/06/2023

Belediye Başkanımız Fevzi Kılıç’ın vefatının ardından yasalar gereği başlayan süreç kapsamında olağanüstü toplanan Erenler Belediye Meclisinde başkanlık seçimi sonuçlandı. Meclis üyelerinin oy birliği ile göreve merhum başkan Fevzi Kılıç’ın 2019-2023 yılları arasında Belediye Başkan Vekilliği görevini yürüten Rahmi Şengül seçildi.

OY BİRLİĞİ İLE

Seçimin ardından duygularını paylaşan yeni başkan Rahmi Şengül, “Merhum ağabeyim, Erenler Belediye Başkanımız Fevzi Kılıç’ın vefatının ardından yasalar gereği 10 gün içerisinde gerçekleşmesi gereken başkanlık seçimini belediye meclisimizde gerçekleştirdik. Genel Merkezimizin tensipleri, İl ve İlçe Teşkilatımızın İstişareleri ve Meclis Üyelerimizin oy birliği ile Başkanlık görevine layık görüldük.”

TEŞEKKÜR

Şengül, “Sürecin sağlıklı şekilde işlemesinde desteklerini esirgemeyen AK Parti Genel Başkan Yardımcımız Ali İhsan Yavuz’a, Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcımız, Adana Milletvekilimiz Ahmet Zenbilci’ye, Milletvekillerimiz Lütfi Bayraktar’a, Çiğdem Erdoğan Atabek’e, Ali İnci’ye, Ertuğrul Kocacık’a ve Murat Kaya’ya, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcımız Rıdvan Duran’a, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem Yüce’ye, İl Başkanımız Yunus Tever’e, İlçe Başkanımız Erdal Köse’ye, MHP İlçe Başkanımız Ünal Canay’a, tüm dost ve arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

‘ÇOK ÇALIŞACAĞIZ’

Şengül, “Fevzi ağabeyimizden öğrendiğimiz değerler ve ilkeler doğrultusunda çok çalışacak, görev aldığımızda süreçte milletimize hizmet etmeye devam edeceğiz. Merhum ağabeyim; yol yürümekten, yanında görev almaktan onur ve şeref duyduğum Fevzi Başkanım, mekanın cennet, ruhun şad olsun. Özlem ve dua ile” dedi.

RAHMİ ŞENGÜL’ÜN ÖZ GEÇMİŞİ

03.01.1970 tarihinde Sakarya’da doğan Rahmi Şengül, Muhasebe ve Vergi Uygulamaları mezunudur. Mali Müşavir olan ve 1993 tarihinden itibaren kendi ofisinde Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik hizmeti veren Rahmi Şengül, Erenler’de ikamet etmekte olup, evli ve 3 çocuk babasıdır. Şengül geçmişte, AK Parti İl Başkan Yardımcılığı görevi de yürütmekle birlikte, Sakaryaspor da As başkanlık yapmıştır. Şengül, son olarak 2018-2023 yılları arasında Erenler Belediyesi Başkan Vekilliği görevini yürütmüştür.

Güncel Haberler

Erenler Belediyesi Güncel Haberler

Tüm Haberler