KÜPÇÜLER VE YENİ MAHALLEDE ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

18/07/2023

Belediyemiz ilçe genelinde alt ve üstyapı çalışmalarını sürdürüyor. Küpçüler ve Yeni Mahallelerinde devam eden altyapı çalışmalarını inceleyen Belediye Başkanımız Rahmi Şengül, çalışmaların hızlı bir şekilde devam ettiğini ifade etti. Başkan Şengül, “Küpçüler ve Yeni Mahallede yılların sorununa ilk kazma vurulmuştu. 1. Etap çalışmalarımız kapsamında Küpçüler Mahallemizde Küpçüler Caddemiz ile birlikte 13 sokağımızı, Yeni Mahallemizde ise 19 sokağımızı alt ve üstyapısı ile yeniliyoruz. Şuan altyapı çalışmalarında ciddi mesafe kat edildi” dedi.

HAYIRLI OLSUN

Başkan Şengül, “1. Etabımızda toplamda 13 Milyon TL değerinde 8 kilometre altyapı çalışması gerçekleşiyor. Akabinde bu cadde ve sokaklarımızı 15 bin ton asfalt ile baştan sona yenileyeceğiz. Küpçüler ve Yeni Mahallelerimizde inşallah bu çalışmaların tamamlanmasının ardından da alt ve üstyapı atağımızı sürdüreceğiz. Etap etap ayarlamalarımızı, planlarımızı yaptık. Hayırlısı ile daha güzel bir Erenler’i kıymetli vatandaşlarımızla birlikte el ele ve kol kola inşa edeceğiz. Çalışmaların hemşerilerimiz için hayırlı olmasını diliyorum” dedi.