Sebze Pazarı Yer Tahsisi

23/01/2024

DUYURU

İlçemiz, Hacıoğlu Mahallesi, 5088 Sokak üzerinde Çarşamba günleri kurulan sebze pazaryeri üretici (Köylü) kısmında K-4 ve K-9 numaralı tezgahlar (iki adet) boş durumda olduğundan, 06.02.2024 Salı günü saat 11:00'de Belediye Encümenince tahsis edilecektir.

Müracaat sahipleri en geç 05.02.2024 tarihi mesai saati bitimine kadar Pazaryeri yönetmeliğinin 12. maddesinde belirtildiği üzere (Sebze meyve üreticisi olmak-Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığıbünyesinde tutulan ilgili sistemlere kayıtlı olmak-Belediyemizce son bir yıl içerisinde tahsis iptal veya kira sözleşmesi feshi kararı verlmemiş olmak-İlgili mevzuatta aranılan diğer şartlara sahip olmak) EK-1 de yer alan dilekçe ve Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığıbünyesinde tutulan ilgili sistemlere kayıtlı olduğunu gösterir belge ile Belediyemize başvurması gerekmektedir.