BAŞKAN KILIÇ'TAN ÖGRETMENLER GÜNÜ ZİYARETİ

24/11/2021

Gelecegimizin Mimarlari

Erenler Belediye Baskani Fevzi Kiliç ve Erenler Ilçe Milli Egitim Müdürü Ayhan Ersoy, 24 Kasim Ögretmenler Günü etkinlikleri kapsaminda ilçedeki ögretmenleri okullarinda ziyaret etti. Program kapsaminda ilk olarak Yücel Ballik Ortaokulunu ziyaret eden Baskan Fevzi Kiliç, ögretmenlere çiçek ve hediye verdikten sonra, ögretmenlerin gelecek neslin mimari oldugunu ifade ederek, “Gelecegimizin mimari ögretmenlerimize yilda sadece 1 gün degil her gün önem veriyoruz. Hepimiz okul siralarindan geçtik, hayatlarimizda derin izler birakan ve bugün ülkemize faydali isler yapmamizi saglayan ögretmenlerimizi saygiyla aniyorum. Nesillerimizin her anlamda saglikli ve ahlakli yetismesi sizlerin elinde. Bu yüzden kisa bir ziyaret gerçeklestirerek hem hal hatir soralim hem de ögretmenler gününüzü kutlayalim istedik. Pandemi sebebiyle kapsamli bir Ögretmenler Günü kutlamasi yapamiyoruz fakat önümüzdeki yila pandeminin bitmis olmasini umudederek ögretmenlerimize güzel bir eglence düzenlemeyi planliyoruz. Ögretmenler Gününüzü can-i gönülden kutluyor, meslek hayatinizda hepinize basarilar diliyorum. ” dedi.

 

Anne Baba Edasiyla Yetistiriyorsunuz

Baskan Kiliç daha sonra beraberindekilerle beraber Nurettin Tepe Ilkögretim Okuluna ziyarette bulundu. Ögretmenlerle sohbet eden ve isteklerini dinleyen Baskan Kiliç’in konusmalarindan sonra, Erenler Ilçe Milli Egitim Müdürü Ayhan Ersoy ögretmenler gününün önemine deginerek sunlari kaydetti; ‘Ögretmenlik zor bir meslek olmakla birlikte, kutsal da bir meslektir. Siz degerli meslektaslarima çok tesekkür ediyorum. Gelecegimiz evlatlarimiza bagli. Hem özveriyle hem de büyük bir gayretle çalisiyor, adeta bir anne baba edasiyla çocuklarimizi yetistiriyorsunuz. Yakin bir zamanda ögretmenlik meslegi ile alakali da iyilestirme anlaminda güzel gelismeler yasanacagini ümit ediyorum. Erenler’in egitim camiasindaki yeri her geçen gün üst siralara dogru çikiyor. Bu basariyi siz ögretmenlerimizle sagliyoruz. Hepinizin ögretmenler günü kutlu olsun.’ dedi

Son olarak Küpçüler Ilkokulu’na geçen heyet, burada da ögretmenlerle beraber sohbet ederek ögretmenler günlerini kutladi. Ögrencilerin yogun ilgisiyle karsilasan Baskan Kiliç, çocuklara seker ikraminda bulunarak Ögretmenler Günü ziyaret programini tamamladi.

 

 

 

Güncel Haberler

Erenler Belediyesi Güncel Haberler

Tüm Haberler